RulesPal
Chat
Rulebook
FAQ
Keyflower thumbnail

Keyflower

← All Keyflower questions

Must all workers on and around a tile be the same colour?

Bidding rule 2 and the Production section require matching colours.

  • Keyflower rulebook · Rulebook · Bidding
  • Mr_Nuts · Community · 2013-09-14
  • yzemaze · Community · 2013-03-16
  • SteveK2 · Community · 2013-06-13
  • dkeisen · Community · 2016-08-15
  • Anarchosyn · Community · 2016-08-15disagrees
  • Yenreb · Community · 2023-02-20

Yes. Once any worker is on or bidding for a tile, every other worker placed there, for bidding or for use, must match its colour. A single worker on an untouched tile may be any colour, but a group on an untouched tile must be one colour. Certain summer boats are the exception.

More Keyflower questions · Full rulebook