RulesPal
Chat
Rulebook
FAQ
Keyflower thumbnail

Keyflower

← All Keyflower questions

Can I split a group of outbid workers, using only some of them?

Bidding rule 5 says outbid workers must remain together.

  • Keyflower rulebook · Rulebook · Bidding
  • guineapig · Community · 2014-12-15
  • Murr · Community · 2015-03-04
  • nhjelmberg · Community · 2018-01-19
  • thepackrat · Community · 2012-11-03

No. Workers from one lost bid must stay together: if you use any of them, you use all of them, whether for a bid, a tile or an exchange. You may add extra workers, but never leave some behind.

More Keyflower questions · Full rulebook