RulesPal
Chat
Rulebook
FAQ
Keyflower thumbnail

Keyflower

← All Keyflower questions

Can I add more workers to a bid I am already winning?

Bidding rules 3 and 4 say so explicitly.

  • Keyflower rulebook · Rulebook · Bidding
  • Brodie17 · Community · 2017-09-09
  • zezzene · Community · 2023-08-16
  • Squidd · Community · 2025-08-08
  • Faso74it · Community · 2017-09-09disagrees

Yes. A turn may consist of adding workers to your own winning bid. The "must be greater than the previous bid" rule only applies when another player holds the tile, and there is no maximum.

More Keyflower questions · Full rulebook